Klättrarna

av Keith Gray

Array
Pris 113 kr

Beskrivning

"Klättrarna är en gripande, överraskande berättelse om konkurrens, självkännedom, vänskap, och ju mer man tittar, desto djupare framstår den ..." Patrick Ness

Det finns ingen som är så skicklig på att klättra i träd som Sully. Han kan ta sig uppför de förvridna grenarna på både Twisted Sister och Double Trunker hur enkelt som helst. Men när en nyinflyttad kille, Nottingham, plötsligt dyker upp och får alla att häpna över hans klättrarförmåga, känner Sully att hans position är hotad.

Det finns bara ett sätt att bevisa vem som är bäst - att bli den första som lyckas klättra uppför ett livsfarligt träd som ingen hittills lyckats nå toppen på. Och Sully är beredd på att göra nästan vad som helst för att vinna ...

En lättläst, tätt sammanvävd kortroman om vänskap och svek på farligt hög höjd, av författaren till DET VAR DU! och MONSTER.

Riktar sig till såväl läsovilliga ungdomar som den läsare som söker en snabbläst bladvändare. Keith Gray har en förmåga att skriva kort och spännande utan att tappa i vare sig djup eller innehåll, ofta thrillers med hög spänningsnivå.

 

ISBN
978-91-89362-44-4
Utgivningsmånad
januari 2024
Bindning
Inbunden
Antal sidor
131
st
Rekommenderad ålder
från 12
år
Översättning
Maria Fröberg
Originaltitel
The Climbers

Vi använder cookies på denna webplats.