Corby_Flood_4df37c3d33b68.jpg

Corby Flood

av

Array
Pris 119 kr

Beskrivning

Corby och hennes familj är på långresa ombord på ångfartyget Euphonia när en rad underliga händelser plötsligt drabbar skeppet. Men ingen utom Corby, som är bra på att tjuvlyssna och föra anteckningar, verkar lägga märke till att något är på tok. Vem är det till exempel som sjunger så sorgligt någonstans på skeppet? Och om de fem bistra herrarna i gröna hattar verkligen tillhör Clownernas brödraskap – varför är de då så otäcka? Och vem är den underlige mannen i hytt 21? Corby kommer att bli tvungen att använda allt sitt skarpsinne och mod för att avslöja mysteriet på ångfartyget Euphonia.

Paul Stewart och Chris Riddells fantasifulla böcker har gjort stor succé i hemlandet England, och många av böckerna är översatta till närmare trettio språk.

Pressröster om Corby Flood

Stewart och Riddells bästa bok hittills … Ett helt och hållet tillfredsställande äventyr, fullt av roande karaktärsbeskrivningar och ständigt lekfull och uppfinningsrik.” 
Times Educational Supplement

Humorn är mustig och skurkarna ondskefulla, men inom ramen för denna äventyrsberättelse finns en varsamt utvecklad parodi på litterära stereotyper och dramatiska klichéer som gör den här boken tilltalande för en bred läsekrets.” Guardian

Illustrationer
Chris Riddell
Översättning
Maria Fröberg
ISBN
978-91-85071-71-5
Utgivningsmånad
juni 2009
Bindning
Kartonnage
Antal sidor
250
st
Rekommenderad ålder
från 8
år
Originaltitel
Corby Flood

Vi använder cookies på denna webplats.